Η ημερίδα με θέμα: Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά. Δυνατότητες και προοπτικές, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 10.30 π.μ.

dimitra-logoΓια τις δυνατότητες και προοπτικές των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών στη χώρα μας, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσοι αγρότες το επιθυμούν, σε σχετική ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Δράμας και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας, στη Δράμα.

 Η ημερίδα με θέμα: Αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά. Δυνατότητες και προοπτικές, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στις 10.30 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ, 5ο χλμ. Δράμας-Θεσ/νίκης).

 Οι καλλιέργειες με αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά μπορούν σήμερα να δώσουν ευκαιρίες απασχόλησης και αύξησης του αγροτικού εισοδήματος, μόνο όταν η παραγωγή τους γίνεται μέσα από την Συμβολαιακή Γεωργία. Στην παρουσίαση θα γίνει αναφορά στην τεχνική καλλιέργειας των κυριότερων αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, τα οικονομικά αποτελέσματα και στη διάθεση της παραγωγής. Θα δοθεί λόγος και σε Εταιρεία που κινείται στον χώρο και ενδιαφέρεται για τα προϊόντα αυτά.

 Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι ο κ. Σωτήριος Παπαδόπουλος, γεωπόνος και η κ. Μαρία Κελεσίδου, γεωπόνος.

 Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας στο τηλέφωνο 25210-58175


Εκτύπωση   Email