4η Πρόσκληση σύγκλησης της Οικονομικής Επιτροπής - Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 από ώρα 8:00πμ έως 12:00

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν.4954/2022 περί «λήψης αποφάσεων συλλογικών οργάνων ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων  κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής  της διάδοσης  του κορωνοϊού COVID 19» σας καλούμε σε τακτική (δια περιφοράς) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 30-01-2023 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 8.00 πμ έως 12.00 πμ.  

Για το λόγο αυτό να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή και την ψήφο σας στο email της γραμματείας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να προσκομίσετε δια χειρός στην γραμματεία της Επιτροπής τον σχετικό πίνακα.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Εισηγητική ‘Έκθεση για την υλοποίηση του Προϋπολογισμού Δ΄ τριμήνου 2022.

2. Έγκριση του Πρακτικού 1 ελέγχου εγγυήσεων συμμετοχής για τον ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΤΟΥΣ 2023».

3. Αποδοχή ή απόρριψη του Πρακτικού 1 του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με αρ. ΕΣΗΔΗΣ 192620 επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ 18Ο ΧΛΜ ΔΡΑΜΑΣ – ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑΣ».

4.  Αποδοχή ή απόρριψη του Πρακτικού 1 του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με αρ. ΕΣΗΔΗΣ 194768 επιλογής αναδόχου για την κατασκευή του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Κ. ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ».

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ