Παραχώρηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στην ΠΑΜΘ – Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

falakro

Υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιάννη Ξανθόπουλο, και το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ), κ. Γρηγόρη Δούνη, η σύμβαση παραχώρησης της χρήσης και εκμετάλλευσης του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Ξανθόπουλος δήλωσε: "Ύστερα από περισσότερο από τριάντα χρόνια λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού είναι η πρώτη φορά που δημόσιος φορέας της περιοχής έχει την εκ του νόμου αρμοδιότητα της χρήσης και εκμετάλλευσης του Χιονοδρομικού Κέντρου. Αυτό μας γεμίζει με υποχρεώσεις και ευθύνες. Ξεκινάμε τις διαδικασίες έτσι ώστε από την επόμενη χρονιά η λειτουργία του κέντρου να μη δημιουργεί πλέον χρέη με τα οποία επιβαρύνεται ο ελληνικός λαός.

Ταυτόχρονα στόχος μας είναι η μεγαλύτερη ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου και η αύξηση της προσέλευσης επισκεπτών σε αυτό και στην ευρύτερη περιοχή. Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινώσουμε τους τρόπους με τους οποίους θα πετύχουμε τα παραπάνω".


Εκτύπωση   Email