ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

thyreos
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Τηλ. : 25220 21048
Fax. : 25220 21065
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ο Πρόεδρος

της

Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Προσοτσάνης

Σύμφωνα με τις διατάξεις της Αριθ. 64321/Δ4/16-05-2008 (Φ.Ε.Κ 1003/30-05-2008 τ’ Β Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και έχοντας υπόψη την 21/2013 απόφαση της Σχολικής Επιτροπής

Διακηρύσσει

Ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του Γυμνασίου Προσοτσάνης με μοριοδότηση εφαρμόζοντας τα παρακάτω κριτήρια:

α) την τιμή της προσφοράς ανά μαθητή ,

β) την προϋπηρεσία σε μίσθωση σχολικού κυλικείου,

γ) την πολυτεκνική ιδιότητα.

     Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο γραφείο Διευθυντή του Σχολείου ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής στις 07/11/2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 π.μ. κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης.

Οι προσφορές με όλα τα απαραίτητα στοιχεία μπορούν να σταλούν στην αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Προσοτσάνης μέχρι την προηγουμένη εργάσιμη ημέρα της αποσφράγισης των προσφορών και έως τις 14:00 μ.μ, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής, ή να κατατεθούν αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου την ημέρα και έως την ώρα αποσφράγισης των προσφορών.

Το ελάχιστο ποσό προσφοράς από τους ενδιαφερομένους ορίζεται στα τέσσερα (4,00) Ευρώ ανά μαθητή ετησίως (189 εργάσιμες ημέρες) και θα αποτελεί ποσό εκκίνησης κατά τη διαδικασία του σχετικού διαγωνισμού. Εκμεταλλευτής ανακηρύσσεται ο πλειοδότης με την μεγαλύτερη τιμή που θα προκύψει από την μοριοδότηση του συνδυασμού των κριτηρίων.

Η σύμβαση ισχύει για έξι χρόνια, αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού με τον πλειοδότη και λήγει την 30η Ιουνίου του έκτου έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Προσοτσάνης στο (Παλιό Δημοτικό Κατάστημα της Προσοτσάνης στην Πλατεία Δημοκρατίας) απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν και τη διακήρυξη του διαγωνισμού κατόπιν αιτήματος, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.             

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2522 0 21048, κ. Ζιώγας Γεώργιος.

Ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής

Ανθίτσας Αλέξανδρος


Εκτύπωση   Email