Ξεκίνησαν οι έγγραφες στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Προσοτσάνης

paidikos stathmos 

Ανακοινώνεται ότι από την 8η Μαΐου έως και 30η Ιουνίου 2016 οι Παιδικοί Σταθμοί του ΝΠΔΔ Δήμου Προσοτσάνης θα δέχονται αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής των νηπίων για το σχολικό έτος 2017-2018.

Ειδικότερα δικαίωμα εγγραφής έχουν όλα τα νήπια που γεννήθηκαν το 2015 και συμπληρώνουν τα 2,5 χρόνια τους έως 30/9/2017 καθώς επίσης και όλα τα νήπια που είναι γεννημένα τα έτη 2013 και 2014 (έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση).

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στον Παιδικό Σταθμό που θα φοιτήσει το νήπιο. (Έντυπες αιτήσεις υπάρχουν σε όλους τους Παιδικούς Σταθμούς).

Τα απαιτούμενα Δικαιολογητικά εγγραφής είναι:

  • Πιστοποιητικό γέννησης του νηπίου

  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

  • Βεβαίωση υγείας (δίνεται έντυπη από τον Παιδικό Σταθμό και υπογράφεται από τον παιδίατρο) και φωτοαντίγραφο των εμβολίων (από το βιβλιάριο Υγείας Παιδιού).

  • Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας.

Τα απαιτούμενα Δικαιολογητικά επανεγγραφής είναι:

  • Βεβαίωση υγείας (έντυπη δίνεται από τον Παιδικό Σταθμό και υπογράφεται από τον παιδίατρο) και φωτοαντίγραφο των εμβολίων (από το βιβλιάριο Υγείας Παιδιού).

  • Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας.

Μετά από την 30η Ιουνίου οι αιτήσεις για νέες εγγραφές και για επανεγγραφές γίνονται δεκτές εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις στους Παιδικούς Σταθμούς.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΗΠΙΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΕΓΡΑΦΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩ΢ΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩ΢ΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣ΢Η – ΠΡΟ΢ΚΛΗΣ΢Η ΠΡΟΣ΢ ΤΟΥΣ΢ ΦΟΡΕΙΣ΢/ΔΟΜΕ΢Σ

 


Εκτύπωση   Email