Ακαδημία Ποδοσφαίρου Προσοτσάνης

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον Γ. Σ. Προσοτσάνης, μετά την επίτευξη του στόχου που ήταν η άνοδος της ομάδας στην Δ εθνική κατηγορία, έστρεψαν το ενδιαφέρον τους και προς τα τμήματα υποδομής τα οποία εδώ και πολλά χρόνια παρουσιάζουν σημαντικό έργο. Για τη σωστή και πιο οργανωμένη λειτουργία τους, αποφάσισαν την ίδρυση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Εκλέχθηκε ξεχωριστή διοίκηση για την Ακαδημία η οποία ασχολείται αποκλειστικά μόνο με δικά της θέματα. Αυτή αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Γραμματέας: ΤΟΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ταμίας: ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Γ. Αρχηγός: ΚΙΑΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Δρανόβαλης Πέτρος και ο Πούλιος Θεόδωρος είναι οι δυο προπονητές που ανέλαβαν την εκγύμναση και προπόνηση των παιδιών. 
Η προσέλευση των παιδιών είναι μεγάλη. Περισσότερα από 100 παιδιά είναι μέλη της Ακαδημίας, αριθμός που συνεχώς αυξάνεται. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα 5 από αυτά είναι κορίτσια. Τα παιδιά είναι χωρισμένα σε 5 τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους.

Τα τρία μεγαλύτερα τμήματα αγωνίζονται στα παιδικά πρωταθλήματα του νομού που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ. Για τα μικρότερα τμήματα έχουν εξασφαλιστεί συμμετοχές σε τουρνουά και φιλικούς αγώνες. Οι πολύ καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις, ο πλήρης υλικοτεχνικός εξοπλισμός, εξασφαλίζουν την άνεση τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες.


E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Εκτύπωση   Email