
ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ
Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου ξεκίνησε για τον Α. Ο. Προσοτσάνης η επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα με επιτυχία.
Το Σάββατο στο 1ο τουρνουά ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ της ΕΣΧΑΜΑΘ που διοργανώθηκε στο Νευροκόπι , το τμήμα του ΑΟΠ τελείωσε νικηφόρα και τους δύο αγώνες που έπαιξε, στον πρώτο νίκησε τον Α.Ο. ΣΕΡΡΩΝ με 38 -3 και τον στον δεύτερο τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ με 20 – 13.
Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης οι ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ του ΑΟΠ αντιμετώπισαν την αντίστοιχη ομάδα των ΚΥΚΛΩΠΩΝ Αλεξανδρούπολης στο εναρκτήριο αγώνα της κατηγορίας. Οι περσυνές Πανελλήνιες δευτεραθλήτριες χωρίς προβλήματα νίκησαν εύκολα με σκόρ 34 – 12.
Την ίδια μέρα πρίν από τον αγώνα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ διεξήχθη φιλικός αγώνας ΑΟΠ - ΚΎΚΛΩΠΕΣ 24 - 37στην κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ και μετά ΑΟΠ – ΚΥΚΛΩΠΕΣ 18 – 8 στην κατηγορία ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

