Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Προσοτσάνης στον Α.Ο. Προσοτσάνης για την πρόκριση στον ημιτελικό

grafeiotypou2
Ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Λύσσελης Άγγελος, συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης, για την πρόκριση στους τέσσερις του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Ο κ. Λύσσελης δήλωσε σχετικά “Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομαδική επιτυχία που έχει φέρει ο σύλλογος στο Δήμο μας, αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά και υπομονή όλα είναι εφικτά.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε διοίκηση, προπονητές και αθλητές που κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες, με τις συνέπειες της βαθιάς οικονομικής κρίσης και της ύφεσης να πλήττουν ιδιαίτερα τις πιο ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τις δομές, η επιτυχία του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης φαντάζει πολύ μεγαλύτερη και δίνει κουράγιο και ελπίδα σε όλους μας.

Καλώ όλους τους Δημότες Προσοτσάνης, να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών και να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης, στον μεγάλο ημιτελικό που θα διεξαχθεί 16 ή 17 Φεβρουαρίου.

Εύχομαι οι επιτυχίες του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης να συνεχιστούν και γιατί όχι, να συμμετάσχει και στον τελικό της διοργάνωσης.”


Εκτύπωση   Email