Στην Προσοτσάνη ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη κ. Αλεξάντρ Στσερμπακόφ.

001

Επίσκεψη στο Δήμο Προσοτσάνης πραγματοποίησε ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη κ. Αλεξάντρ Στσερμπακόφ, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο. Στο Δημαρχείο τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Θεοδωρος Αθανασιάδης μαζί με τους αντιδημάρχους του δήμου και συζητήσαν σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα θέματα που αφορούν κυρίως την ενέργεια, την κτηνοτροφία αλλά και γενικά θέματα που του δήμου.

Κατόπιν επισκέφτηκαν το Σπήλαιο Πηγών Αγγίτη οπού πραγματοποιήθηκε ξενάγηση και παράλληλα ο Πρόξενος ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό της νέας δημοτικής αρχής στον τομέα του τουρισμού. Ο κ. Αλεξάντρ Στσερμπακόφ έδειχνε εμφανώς ενθουσιασμένος τόσο από το επιβλητικό Σπήλαιο Πηγών Αγγίτη όσο και από την προοπτική περαιτέρω ανάπτυξής του τουρισμού στην περιοχή.

Η ξενάγηση του κ. Αλεξάντρ Στσερμπακόφ στο δήμο μας ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη του στο οινοποιό Παυλίδη.

Στη συνέχεια σε εστιατόριο της περιοχής, παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν του δίνοντας τη δυνατότητα στον πρόξενο να γευτεί τοπικά προϊόντα και εδέσματα.

Με τις θετικότερες εντυπώσεις αποχώρησε ο κ. Αλεξάντρ Στσερμπακόφ από το δήμο, για τη θερμή υποδοχή, τη φιλοξενία και τη μελλοντική προοπτική εποικοδομητικής συνεργασίας.

 


ΦωτογραφίεςΕκτύπωση   Email