Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους στην 5η ΘΡΑΚΟ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

synergeiaΣας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ θα διοργανώσει τον ετήσιο θεσμό της ΘΡΑΚΟ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ με σκοπό την διαμόρφωση ενδοπεριφερειακής καταναλωτικής συνείδησης και την ανταλλαγή απόψεων που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 11 Μαΐου 2019.

Στόχος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την διοργάνωση της συγκεκριμένης έκθεση, είναι να προβάλλει και να προωθήσει τα μοναδικά προϊόντα της περιοχής και παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

    • Για πρώτη φορά θα δοθεί η ευκαιρία να συναντήσουν εμπορικούς επισκέπτες μετά την εκδήλωση της ΠΑΜΘ στιςΒρυξέλλες.

    • Στη διάρκεια της 5ης Θρακο-Μακεδονικής “Synergia” πέρα από την παρουσίαση – έκθεση τοπικά παραγόμενων προϊόντων, θα πραγματοποιηθούν Ημερίδες για την ενδοπεριφερειακή καταναλωτική συνείδηση και αλληλεγγύη και για ευκαιρίες μέσα από ευρωπαϊκάπρογράμματα.

    • θα υπάρχει δυνατότητα επαγγελματικών συναντήσεων(B2B)

Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους στην 5η ΘΡΑΚΟ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, σε περίπτερο που θα τους παραχωρηθεί από τηνΠεριφέρεια, καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι και τις 12/04/2019 μευποβολή σχετικής αίτησης (ακολουθεί συνημμένα) στην ηλεκτρονική διεύθυνση:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα τηςεπιχείρησης

Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου,τηλ: 2541350105, 6977682334 καθώς και στο τηλ. 2541350107 (Κοντόπουλος Φώτιος)

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ synergia 2019 (pdf)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ synergia 2019 (word)


Εκτύπωση   Email