ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

handball-logo
ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
   Την Δευτέρα 26 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία για τα τμήματα χειροσφαίρισης του Α. Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ και ήδη τελειώνει  τη δεύτερη  φάση.
   Οι προπονήσεις στην αρχή γινότανε στο ανοιχτό γήπεδο Προσοτσάνης και συνεχίζονται πλέον στο κλειστό γυμναστήριο, με τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου να δείχνουν διάθεση και όρεξη παρά το δύσκολο πρόγραμμα .
    Με δυο αλλαγές στο έμψυχο υλικό θα βρεί τον ΑΟΠ η νέα αγωνιστική περίοδος.
Αποχώρησε η διεθνής τερματοφύλακας Κεπεσίδου Μαγδαληνή ( μεταγραφή στη Νέα Ιωνία ) και η Λάλα Ελένη ( υποσχετική στην ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ) .
Οι προπονητές παραμένουν όπως και πέρυσι.  Καλαιτσίδης Ηλίας, Κιάκος Γιώργος, Δρανόβαλης Πέτρος.
    Οι στόχοι για τον Α. Ο. Προσοτσάνης είναι οι ίδιοι με την περσυνή χρονιά. Διάκριση στα ηλικιακά πρωταθλήματα και κυρίως στις κατηγορίες που οι αθλητές μοριοδοτούνται.
    Θυμίζουμε ότι πέρυσι τα τμήματα ΝΕΑΝΙΔΩΝ και  ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ κατέλαβαν τη δεύτερη Πανελλήνια θέση. Επίσης το Λύκειο Προσοτσάνης αποτελούμενο από αθλήτριες του ΑΟΠ κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
    Τα τρία αυτά τμήματα μοριοδοτήθηκαν για την εισαγωγή των παιδιών  στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
    Φέτος ο ΑΟΠ θα συμμετάσχει σε 2 εθνικές κατηγορίες , Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Β ΑΝΔΡΩΝ, στις ηλικιακές κατηγορίες των ΕΦΗΒΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ, ΠΡΟΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΠΡΟΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Εκτύπωση   Email