Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Δράμας την Δευτέρα 25.02.2013, σε συνεργασία με την ΔΕΣΜΟΣ-ΑΜ-Θ, η ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας»

Epimelitirio-Dramas

Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Δράμας την Δευτέρα 25.02.2013, σε συνεργασία με την ΔΕΣΜΟΣ-ΑΜ-Θ, η ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας».

 Το πρόγραμμα παρουσίασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-θ κ. Αρχοντικής Παναγιώτης μαζί με τα στελέχη κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο και κ. Καφετζή Ξένια και την παρακολούθησαν μεγάλος αριθμός ενδιαφερόμενων γυναικών. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης.

 Ο Συνολικός Προϋπολογισμός του Προγράμματος είναι 40.000.000 ευρώ Δημόσια Δαπάνη και ενισχύονται οι παρακάτω δύο Υποδράσεις: 1. Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας για γυναίκες 18-35 ετών και 2. Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναικείας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας για γυναίκες 36-64 ετών.

 Το πλήρες ενημερωτικό υλικό του προγράμματος έχει αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ ΕΠΑΕ (www.antagonistikotita.gr)., του ΕΣΠΑ (www.espa.gr), του ΕΠΕΑΑ (www.epeaa.gr), του ΕΦΕΠΑΕ (www.efepae.gr) και της ΔΕΣΜΟΣ-ΑΜ-Θ (www.desm-os.gr)


Εκτύπωση   Email