Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εορταστική εκδήλωση του Δήμου Προσοτσάνης

80813414 2279326389024959 7620233454482882560 o

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση του Δήμου Προσοτσάνης για την υποδοχή της νέας χρονιάς. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος, Θόδωρος Αθανασιάδης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου, οι οποίοι προσέφεραν παραδοσιακά εδέσματα, αναβιώνοντας μνήμες και γεύσεις του παρελθόντος και δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στη γιορτή. Συμμετείχαν ο Σύλλογος Ποντίων Προσοτσάνης, ο Μακεδονικός Σύλλογος Προσοτσάνης Μέγας Αλέξανδρος, ο Θρακομικρασιατικός Σύλλογος Προσοτσάνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρουσαίων, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αργυρούπολης, Γραμμένης, Καλλιθέας, Μαυρολεύκης και ο Γυναικείος Συνεταιρισμός Κοκκινογείων. Την εκδήλωση πλαισίωσε χριστουγεννιάτικη και παραδοσιακή μουσική ενώ προσφέρθηκε άφθονο κρασί και σουβλάκια προσφορά τοπικών επιχειρήσεων. Παράλληλα, για τα μικρά παιδιά γινόταν ζωγραφική προσώπου από το Σύλλογο Καλών Τεχνών Φωτολίβους, ενώ δεν έλειψε και ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος έφτασε με ποδήλατο αντίκα και προσέφερε λιχουδιές σε μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ.Αθανασιάδης ευχαρίστησε όλους τους Συλλόγους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και δίνοντας ευχές για τη νέα χρονιά σε όλους τους δημότες, δήλωσε: «Μέσα σε εποχές δύσκολες, ο Δήμος οφείλει να στέκεται στο πλευρό όλων των δημοτών και, μέσα από αναφορές στο παρελθόν, να παίρνουμε δύναμη για να συνεχίζουμε στο μέλλον.»


Εκτύπωση   Email