Η ημερίδα με θέμα «Γκότζι μπέρρυ (Goji berry- Lycium barbarum). Δυνατότητες και προοπτικές ενός πολυδύναμου φυτού» θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου ε.ε. στις 10.00 π.μ

dimitra-logoΓια τις δυνατότητες μιας νέας καλλιέργειας του Γκότζι μπέρρυ, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσοι αγρότες το επιθυμούν, σε σχετική ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής στη Δράμα.

Η ημερίδα με θέμα «Γκότζι μπέρρυ (Goji berry- Lycium barbarum). Δυνατότητες και προοπτικές ενός πολυδύναμου φυτού» θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου ε.ε. στις 10.00 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ).

Το Γκότζι μπέρρυ είναι ένα πολυετές φυτό με ξυλώδη κορμό που καλλιεργείται σε πολλές περιοχές του κόσμου και είναι περιζήτητο για τις θεραπευτικές και τις ευεργετικές του ιδιότητες. Η καλλιέργειά του μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του αγροτικού εισοδήματος, καθώς είναι μια νέα εναλλακτική καλλιέργεια στην χώρα μας και αρκετές φαρμακοβιομηχανίες ενδιαφέρονται για το προϊόν αυτό, που συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των «υπερτροφών» [super foods].

Ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο κ. Σοφοκλής Παπουής, γεωπόνος.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας στο τηλέφωνο 25210-58175


Εκτύπωση   Email