Ημερίδα με θέμα: Εφαρμογές των Ενεργών Μικροοργανισμών (ΕΜ) στη Γεωργία, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 10.30 π.μ.

dimitra-logoΓια τις δυνατότητες των Ενεργών Μικροοργανισμών στη γεωργία, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσοι αγρότες το επιθυμούν, σε σχετική ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Δράμας και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας, στη Δράμα.
Η ημερίδα με θέμα: Εφαρμογές των Ενεργών Μικροοργανισμών (ΕΜ) στη Γεωργία, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 10.30 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ).
Στην παρουσίαση θα γίνει αναφορά στις δυνατότητες που έχουν οι Ενεργοί Μικροοργανισμοί να διεγείρουν την ανάπτυξη των φυτών, να αυξήσουν την φυσική αντίσταση του εδάφους αναστέλλοντας έτσι τις ασθένειες και τελικά πως το έδαφος κυριαρχούμενο από τους εποικοδομητικούς μικροοργανισμούς οδηγεί την καλλιέργεια σε ένα άριστο επίπεδο παραγωγής προϊόντων ανωτέρας ποιότητας. Θα υπάρξουν μελέτες περίπτωσης στα κηπευτικά και σε άλλες καλλιέργειες.
Ομιλήτρια στην ημερίδα θα είναι η κ. Ζαφειροπούλου Κωνσταντίνα, ειδικός σε θέματα Ενεργών Μικροοργανισμών.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας στο τηλέφωνο 25210-58175

Εκτύπωση   Email