Εξωτερικοί απινιδωτές σε 9 σημεία του Δήμου Προσοτσάνης

691421577

Σε μια ευγενική αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική κίνηση προχώρησε η εταιρεία FHL Κυριακίδης δωρίζοντας στον Δήμο της Προσοτσάνης απινιδωτές που θα τοποθετηθούν σε εννέα σημεία τόσο στην έδρα του δήμου όσο και τις κοινότητες. Πρόκειται για απινιδωτές RADIAN HR501 που δωρίστηκαν από την ανώνυμη εταιρεία, η οποία, όπως είναι γνωστό, εδρεύει στο Βιοτεχνικό Πάρκο Προσοτσάνης.

Ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αθανασιάδης, σε δήλωση του ευχαρίστησε από καρδιάς την εταιρεία FHL Κυριακίδης, για το δώρο ζωής προς τους δημότες Προσοτσάνης και εξήρε τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και δημόσιας υγείας κ. Σαρίδη Αλκη, τόσο για την ιδέα, όσο και για τις καθοριστικές ενέργειες του όλο αυτό το διάστημα, ώστε αυτή η δράση να γίνει πραγματικότητα αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.

 

Ο δήμος μας αποτελείται από αρκετές κοινότητες αρκετές εκ των οποίων είναι απομακρυσμένες. Σε πρώτη φάση θα επιλεγούν εννέα σημεία σε αγροτικά ιατρεία της περιοχής όπου θα τοποθετηθούν οι απινιδωτές. Ωστόσο, θα προχωρήσει και η εκπαίδευση πολιτών που θα μπορούν να χειρίζονται αυτόν τον εξοπλισμό. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο δήμος Προσοτσάνης διαθέτει χρήση απινιδωτών σε δημόσιους χώρους και η ευγενική προσφορά της FHL Κυριακίδης, ανοίγει ουσιαστικά τον δρόμο, εξήγησε ο Δήμαρχος Προσοτσάνης, ο οποίος εξέφρασε και πάλι τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία.

 

Η τοποθέτηση αυτού του εξοπλισμού σε συνδυασμό με την εκπαίδευση πολιτών στον χειρισμό τους μπορεί να σώσει ζωές και αυτό είναι πολύ σημαντικό επεσήμανε ο κ. Θ. Αθανασιάδης.

 


Εκτύπωση   Email