Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Βιωματικά Σεμινάρια Ενηλίκων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολή

georgiki sxoli

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στα Βιωματικά Σεμινάρια Ενηλίκων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν από 1 έως 23 Σεπτεμβρίου 2016 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την εγγραφή των ενδιαφερομένων στα προγράμματα. 

* Ειδικά για το σεμινάριο "Φτιάχνω το δικό μου κρασί", λόγω της σύνδεσης των μαθημάτων με την πορεία της ωρίμανσης των σταφυλιών, η προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου τοποθετείται στα μέσα Σεπτεμβρίου. Έτσι, αν ενδιαφέρεστε για το συγκεκριμένο σεμινάριο, παρακαλώ προχωρήστε στην συμπλήρωση της αίτησής σας με την έναρξη των εγγραφών.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής (www.afs.edu.gr) για να λάβετε γνώση των προγραμμάτων που θα υλοποιηθούν τη φετινή χρονιά.

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, με φαξ ή στα γραφεία μας, από τις 9:00-16:30 καθημερινά, από Δευτέρα ως Παρασκευή.

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στα τηλέφωνα 2310492850-829 ή στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Εκτύπωση   Email