Ευχαριστήρια επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλής Βρύσης

kali brysi

Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλής Βρύσης, θεωρώντας ότι το “Δρώμενο του Μπαμπούγερου” και φέτος είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και ότι υπήρξε μεγάλος αριθμός επισκεπτών από όλη την Ελλάδα στο χωριό Καλή Βρύση, έχει υποχρέωση να ευχαριστήσει :

- Τον Δήμο Προσοτσάνης και τον Δήμαρχο κ. Α. Λύσσελη καθώς και την Δ.Η.Κ.Ε.Π. για την οικονομική κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους της εκδήλωσης.

- Την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γ. Ξανθόπουλο.

- Το κτήμα Κ. Λαζαρίδη για την αποκλειστική προσφορά του κρασιού.

- Την Θρακική Εστία Δράμας που είχε το ρόλο του κουμπάρου φέτος.

-Τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης, καθώς και την Αρχαιολογική Υπηρεσία Δράμας.

- Όλα τα ΜΜΕ (τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά ) που προβάλλουν στα πέρατα της γης το Δρώμενο μας και το έκαναν για άλλη μια φορά γνωστό.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους κατοίκους του χωριού, τους συντελεστές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το δρώμενο, τους μουσικούς και όλους τους χορευτές του Πολιτιστικού Συλλόγου, και κυρίως όλους εκείνους τους ακούραστους νέους που φόρεσαν την μεταμφίεση του Μπαμπούγερου.

Τιμή μας η παρουσία πολλών επωνύμων και ανωνύμων πολιτών στο χωριό της παράδοσης. Παρόντες ο Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιάννης Ξανθόπουλος, ο Δήμαρχος Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Κυριάκος Χαρακίδης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Προσοτσάνης , καθώς και Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πολιτευτές κομμάτων, Πρόεδροι συλλόγων και φορέων.

Καθήκον του Συλλόγου να συνεχίσει τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.

                                                                                    Με εκτίμηση

                                                                        Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού

                                                                        Συλλόγου Καλής Βρύσης


Εκτύπωση   Email