Πήραν ότι στερήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι… Το πρωτάθλημα!!!

Πήραν ότι στερήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι… Το πρωτάθλημα!!!

 

Ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ του Α.Ο. Προσοτσάνης και του Αστέρα Αλεξανδρούπολης

πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Προσοτσάνης... Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Α.Ο.Π. έχασε μέσα από τα χέρια της το παιχνίδι για δύο γκολ.. Σήμερα, εμφανίστηκε όμως πιο έτοιμος και σοβαρός, καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη με διαφορά 3 γκολ και έτσι πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα...Τελικό σκορ του αγώνα ήταν 39-36 και η ομάδα του A.O.Π. αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας κα Θράκης...!

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά όπως αναμενόταν και από τις δύο ομάδες...Η γηπεδούχος ομάδα προσπαθούσε να πάρει τα ινία στο σκορ, όμως η αντίπαλοι είχαν άλλη άποψη... Κερδίζοντας ορισμένες μονομαχίες στην επίθεση, κατάφεραν να προηγούνται στο σκορ για μεγάλο διάστημα του πρώτου ημίχρονου...Στα τελευταία λεπτά όμως, η ομάδα του Α.Ο.Π. πέρασε στην αντεπίθεση, με αποτέλεσμα η λήξη του ημιχρόνου να τη βρει με 2 γκολ μπροστά και σκορ 22-20...!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός παρέμεινε ίδιος αλλά αυτή τη φορά η ομάδα του Α.Ο.Π. ήταν συνέχεις μπροστά στο σκορ... Πάθος, δυναμικότητα και πείσμα ήταν τα τρία χαρακτηριστικά που προκύπτουν από το δεύτερο ημίχρονο..! Αποδεικνύεται, μάλιστα, και από τις τρεις αποβολές που συνέβησαν, δύο για τον Α.Ο.Π. και μία για την ομάδα του Αστέρα...! Τα παιδιά του Α.Ο. Προσοτσάνης όμως το πάλεψαν και κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη με διαφορά τριών γκολ που τους έχρησε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ...

Τελικό σκορ αγώνα 39-36...!

Διαιτητές: Ουζούνης Κυριάκος, Σαπανίδης Παναγιώτης

Τα δεκάλεπτα: ( 7-7 ,12-14 , 22-20 ) ( 27-25 , 34-31 , 39-36 )

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: (προπονητής Δρανόβαλης Π.) Παπάζογλου Λ, Δρανόβαλης Α (6), Κινατζίδης Χ (6), Παράσχος Α (4), Χατζής Ι (4), Κουμπάκης Β (15), Κοτζαπαναγιώτης Δ, Ζιώγας Δ , Βουρτσάκης Θ, Σαββίδης Χ, Γκούλης Π, Σεραφειμίδης Σ(4), Αθανασιάδης Ι, Σαμπαντζής Α.

Α.Σ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: (συνοδός Μαλκόπουλος Δ.) Τσαλίκης Χ, Καραβασίλης Χ (3), Ντιγκλίδης Μ, Ντόγκας Δ, Χαραλαμπάκης Α, Ποδογοριανιώτης Ι (3), Κωστόπουλος Ι (12), Αραμπατζής Ε (8), Οικονόμου Η (4), Γιουβανούδης Π (6), Τρίγγας Χ.

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
 
Πληροφορίες:
Τηλέφωνο: 2522 350 103
e-mail: info@prosotsani.gr
Πρωτόκολλο:
Τηλέφωνο: 2522 350 133
e-mail: irida@prosotsani.gr
 
Ταχ. Διεύθυνση: Δημαρχείο, Χ. Σακάρη 15
Προσοτσάνη, Ταχ. Κώδικας: 66200