Απεβίωσε ο Γεώργιος Βουλτσιάδης

Χθες το πρωί 10:30 απεβίωσε ο Γεώργιος Βουλτσιάδης , η κηδεία του θα γίνει Παρασκευή 9/3/12 στη Θεσσαλονίκη στις 11:00 π.μ.

Ο Δήμαρχος Προσοτσάνης, η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια τους στους συγγενείς και φίλους του θανόντος Γεωργίου Βουλτσιάδη, εξέχοντα συγγραφέα και γνήσιο τέκνο της Προσοτσάνης

- ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

boultsiadhs

Ο Γεώργιος Βουλτσιάδης γεννήθηκε στήν Προσοτσάνη το 1925. Στα πρώτα γυμνασιακά του χρόνια φοίτησε στο γυμνάσιο Δράμας. Στη Θεσσαλονίκη κατέφυγε υπό συνθήκες δραματικές αμέσως μετά την είσοδο των Βουλγάρων στην Ανατολική Μακεδονία. Φοίτησε τα υπόλοιπα χρόνια στο E΄ Γυμνάσιο, απ' όπου κι απεφοίτησε.

Στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστός περισσότερο ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες και λιγότερο ως συγγραφέας και ως ζωγράφος, παρόλο ότι έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο και στις δύο αυτές δραστηριότητές του. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Mαθιοπούλου και έχει δύο κόρες· την Eλένη, επίκουρο καθηγήτρια στο A.Π.Θ. και την Λαμπρίνα, επιχειρηματία ασφαλειών.


Εκτύπωση   Email