ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

 

    
Στο ντέρμι για το πρωτάθλημα Β Εθνικής Γυναικών μεταξύ του Α.Ο.Προσοτσάνης  και των Ακριτών Κ. Νευροκοπίου η ομάδα της Προσοτσάνης αναδείχθηκε νικήτρια με 3 γκολ διαφορά αλλά δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν την διαφορά των 6 γκολ του πρώτου αγώνα.
   
Σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Προσοτσάνης διεξήχθει το πολύ δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες του ομίλου.
  
Οι ομάδες από την αρχή πήγαιναν κοντά στο σκορ με την ομάδα της Προσοτσάνης να είναι μπροστά με 1 γκολ και τους Ακρίτες να ισοφαρίζουν η να μειώνουν και με ένα ξέσπασμα στο τέλος του 1ου ημιχρόνου ο Α.Ο. Προσοτσάνης προηγήθηκε 14 – 11 που ήταν και σκόρ ημιχρόνου.
  
Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου οι Ακρίτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν 14 – 14, από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτριες της Προσοτσάνης έκαναν την αντεπίθεσή τους και έφτασαν στο 52ο λεπτό να προηγηθούν 24 – 20. Η αναποτελεσματικότητα και η καθαρή σκέψη στην επίθεση ήταν ο ανασταλτικός παράγοντας που στέρησε από τον Α.Ο. Προσοτσάνης  τη δυνατότητα να καλύψει τη διαφορά των 6 γκολ που ήταν ο στόχος. Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε την ομάδα του Α.Ο. Προσοτσάνης νικήτρια με 27 – 24 έχοντας παράπονα από τους διαιτητές του αγώνα.
   
Οι 350 θεατές ανταμειφθήκαν από το θέαμα των προσπαθειών ,των παικτριών των 2 ομάδων.
Διαιτητές:  Ουζούνης Κυριάκος, Ηλιάδης Σάββας
 
Τα δεκάλεπτα :  ( 6-4, 9-8, 14-11 )  ( 18-15, 20-20, 27-24 )
Α.Ο. Προσοτσάνης: ( Κιάκος Γ)  Μωυσίδου Π,  Στουγιαννίδου Χ 4,  Πέγιογλου Ι  4, Δερμεντζη Γ,  Παύλου Μ  4,  Λάλα Ε,  Λαζαρίδου Μ 4,  Αθανασιάδου Π 5,  Τόσκα Χ ,  Σμυρλή Μ  4,  Καραμούδα Μ,  Καραπιπέρη Χ, Κελετζή Π  2,
Ακρίτες Κ Νευροκοπίου: ( Τσαύλος Π )  Μαυροπούλου Α,  Παπαδοπούλου Μ  4,  Αμβροσιάδου Ε 1, Ελεθυεριάδου Α  3,  Ελευθεριάδου Ε  9, Κοκκινάκη Α 3, Κοπανέλου Δ , Αμβροσιάδου Δ 2, Ελευθεριάδου Ι, Κεσοπούλου Λ 2, Σαρανταρίδου Μ, Σέγκου Δ, Σωτηροπούλου Σ


Εκτύπωση   Email