ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΝΕΑΝΙΔΕΣ - Ανώδυνη την ήττα και… Πρωταθλήτρια!!!

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

neanides-22-1-2012

Ανώδυνη  την ήττα και… Πρωταθλήτρια!!!

Την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Κ. Νευροκοπίου ολοκληρώθηκε ο τελευταίος αγώνας για την κατηγορία των Νεανίδων του πρωταθλήματος ΕΣΧΑΜΑΘ, μεταξύ του τοπικού ΑΚΡΙΤΑ και του Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού ο Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ηττήθηκε από τον ΑΚΡΙΤΑ με 24-22. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οδηγός στο score ήταν ο ΑΚΡΙΤΑΣ με τον Α.Ο.Π να πιέζει συνεχεία αλλά να μην καταφέρνει να ισοφαρίσει με πληθώρα λαθών και αναποτελεσματικών επιθέσεων ενώ στον αντίποδα η ομάδα του ΑΚΡΙΤΑ είχε βρει τη λύση στην επιθετική γραμμή του.

Και τώρα τα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!!! Παρά την ήττα αυτή, ο Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ βγαίνει Πρωταθλητής στον όμιλο του στο πρωτάθλημα ΕΣΧΑΜΑΘ και με τη διαφορά στα goal στο +27 καθώς αμφότερες οι δυο ομάδες είχαν από δυο νίκες και δυο ήττες.

Για τον Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ο φετινός στόχος στο πρωτάθλημα ΕΣΧΜΑΘ επετεύχθη και ελπίζει πλέον σε μια ευνοϊκή κλήρωση για τα μπαράζ  που οδηγούν στο FINAL 4 της τελικής Πανελληνίας φάσης. Σαν 1ος  στον όμιλο του θα αγωνιστεί με την ομάδα που θα τερματίσει 2η  στον όμιλο της ΕΣΧΘ.  

Α.Ο.ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: (Κιάκος Γ.), Μωησίδου Π, Στουγιαννίδου Χ(9), Πέγιογλου Ι, Δερμεντζή Γ, Παπαδοπούλου Σ, Πάυλου Μ(5), Λάλα Ε, Λαζαρίδου Μ(1),Αθανασιάδου Π (4), Τόσκα Χ(1),Σμυρλή Π(2), Παπαδοπούλου Α, Κουμλελή Κ.

ΑΚΡΙΤΕΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: (Συνοδός Τσαύλος Π.),Μαββίδου Σ(6), Αμβρωσιάδου Ε(1), Ελευθεριάδου Α(1),Ελευθεριάδου Ε(6), Κοκκινάκη Α(3), Κοπανέλου Δ, Τσινίδου Ε, Αμβρωσιάδου Δ(3), Αγαπίδου Σ, Κεσοπούλου Λ, Σαρνταρίδου Μ(4), Σέγκου Δ, Σωτηροπούλου Σ. 


Εκτύπωση   Email