''ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ'' (θεατρική παράσταση) Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 - Πέτρινο Θέατρο - Φαράγγι Πετρούσας

"ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ"

Απο το Θέατρο του Νέου Κόσμου

KATSARIDA-1

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου πρόκειται να παρουσιάσει αυτό το καλοκαίρι, σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, την εξαιρετικά πετυχημένη παράσταση ''Κατσαρίδα''.

Το εξωφρενικό, ντανταϊστικό μιούζικαλ (δρόμου) του Βασίλη Μαυρογεωργίου ξεκίνησε από το Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου στις αρχές του 2005, για να παιχτεί πρώτα εκεί κι έπειτα στον Κάτω Χώρο επί δυόμισι χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Έπειτα δουλεύτηκα ξανά, με νέους ηθοποιούς, και παρουσιάστηκε σε μεγάλα θέατρα στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Κύπρο, αλλά και στην Αθήνα στο Θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ και στο Θέατρο Badminton.

Έξι χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, η Κατσαρίδα επιστρέφει με νέα διανομή και με σκοπό να ταξιδέψει και το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα! Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις απίθανες περιπέτειες της μικρής κόκκινης κατσαρίδας, που αγωνίζεται να κατακτήσει ένα στόχο ζωής, να ανέβει στο φεγγάρι. Η κατσαρίδα περιπλανιέται στα τρίσβαθα των υπονόμων αλλά και σε αφιλόξενους δρόμους, διασχίζει ωκεανούς, χορεύει και τραγουδά μέσα σε δαιδαλώδεις αεραγωγούς, γνωρίζει άλλα έντομα, τρωκτικά και ανθρώπους (απ' την καλή κι απ' την ανάποδη) και ταυτόχρονα διατηρεί ακλόνητη την πίστη της στο μεγάλο όνειρο. Αυτή άλλωστε είναι και το μόνο μέσο που διαθέτει για να το πραγματοποιήσει...

Συντέλεσα της παράστασης:

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου

Μουσική - Στίχοι: Κώστας Γάκης

Σκηνικό: Γκάυ Στεφάνου

Κοστούμια: Γεωργία Μπαμπαλού

Φωτισμοί: Γιώργος Φακούρας.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θοδωρής Πετρόπουλος, Σεραφείμ Ράδης

 

Δημοτική Κοινότητα Πετρούσας - Πέτρινο Θέατρο - Φαράγγι Πετρούσας


Εκτύπωση   Email