Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00

safe internet

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των τριών Δημοτικών Σχολείων της Προσοτσάνης, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις των Σχολείων (1ο, 2ο & 3ο Δημ. Σχολείο Προσοτσάνης), διοργανώνουν από κοινού μια ιδιαίτερα σημαντική ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητή τον Αξιωματικό της Αστυνομικής Δ/νσης Δράμας Αστυνόμο Β΄ (και πτυχιούχο Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου) κ. Ιγνάτιο Μωυσίδη και θέμα διαπραγμάτευσης την «Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο» και το «Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς» γι αυτήν.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους γονείς που έχουν παιδιά που φοιτούν στα τρία Δημοτικά Σχολεία καθώς και στα μεγαλύτερα από τα ίδια τα παιδιά (των τάξεων Ε΄ & ΣΤ΄) τα οποία μπορούν να την παρακολουθήσουν μαζί με τους γονείς τους, είναι, δε, «ανοιχτή» και σε οποιονδήποτε άλλο πολίτη θα ήθελε να ενημερωθεί για το φλέγον και ιδιαίτερα επίκαιρο αυτό θέμα το οποίο απασχολεί τις περισσότερες οικογένειες στην εποχή μας.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα της προσεχούς Τετάρτης 12/2/2020, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Δημ. Σχολείου Προσοτσάνης.


Εκτύπωση   Email