Συνεχίζονται οι εγγραφές στα ΚΑΠΗ του ΝΠΔΔ του Δήμου Προσοτσάνης

Όσοι δημότες 60 χρόνων και άνω επιθυμούν να εγγραφούν θα πρέπει να προσκομίσουν το βιβλιάριο ασθενείας και την αστυνομική τους ταυτότητα. Οι εγγραφές θα γίνονται όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα ΚΑΠΗ . Η οικονομική συμμετοχή των μελών είναι 5 ευρώ το χρόνο. Τα εγγεγραμμένα μέλη θα έχουν την δυνατότητανα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, εκδρομές, λουτροθεραπείες και κατασκηνώσεις.

Το ιατρείο επαναλειτουργεί και έτσι μπορούν τα μέλη των ΚΑΠΗ να εξετάζονται από το γιατρό και να συνταγογραφούν τα φάρμακά τους τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Δεύτερα: 8.00 -10.00 το πρωί στο ΚΑΠΗ Προσοτσάνης

Τεταρτη: 8.00 -10.00 το πρωί στο ΚΑΠΗ Πετρούσας

Πέμπτη: 8.00 -10.00 το πρωί στο ΚΑΠΗ Φωτολίβους

Όσον αφορά φυσιοθεραπευτήριο που στεγάζεται στο ΚΑΠΗ της Προσοτσάνης ενημερώνουμε τα μέλη ότι για να κάνουν φυσιοθεραπείες απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν παραπεμπτικό από γιατρό ειδικότητας σχετική με την πάθηση τους.

Οι ώρες λειτουργίας του φυσιοθεραπευτηρίου είναι 7.00 πμ έως 3.00 μμ και οι φυσιοθεραπείες εκτελούνται κατόπιν ραντεβού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους τα μέλη θα πρέπει αφού πάρουν το παραπεμπτικό να επικοινωνούν με την φυσιοθεραπεύτρια στο 2522022038.

Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο