Υποτροφίες Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου 2017-2018

Νέα - Δελτία τύπου

naytiko

Η Ναυτική Ακαδημία Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα προσφέρει υποτροφίες σε Ελλαδίτες φοιτητές. Ο Δήμος Προσοτσάνης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοτών του, σημειώνει:

Τα προγράμματα σπουδών της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου, είναι: Ναυτική Επιστήμη, Ναυτική Μηχανική και Ναυτική Ηλεκτρο-Τεχνολογία, για τα οποία θα παραχωρηθεί σε όλους του ενδιαφερόμενους υποτροφία που αντιστοιχεί στο 35% των διδάκτρων του 1ου έτους σπουδών, δεδομένου ότι ο γενικός βαθμός απολυτηρίου είναι 15/20 ή 75%.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής και σε σχέδιο χρηματοδότησης το οποίο εξασφαλίζει το 65% των διδάκτρων του 2ου, 3ου & 4ου έτους και προνοεί εξασφαλισμένη έμμισθη πρακτική καθώς και εργοδότηση μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου, τηλέφωνο 24747500, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εκτύπωση