Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το ΜΕΝΟΙΚΙΟ CUP 2019

Νέα - Δελτία τύπου

Χρυσό μετάλλιο Παγκορασίδων ΑΟ Δήμος Προσοτσάνης σε συνεργασία με τον Α.Ο. Προσοτσάνης και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας, από τις 16 έως 29 Ιουνίου 2019 διοργάνωσαν στην Προσοτσάνη με απόλυτη επιτυχία τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Χειροσφαίρισης OPEN στις κατηγορίες Παγκορασίδων Α' και Παγκορασίδων Β' με την ονομασία “ΜΕΝΟΙΚΙΟ CUP 2019”

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού συμμετείχαν 27 ομάδες και περισσότερες από 400 αθλήτριες απ΄ όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί, οι αθλήτριες απέδωσαν χάντμπολ υψηλού επιπέδου ανταμείβοντας τους θεατές με εκπληκτικά παιχνίδια. Στις Παγκορασίδες Α΄ μετά από έναν καταπληκτικό τελικό ο Α.Ο. Προσοτσάνης κατέκτησε την πρώτη θέση κερδίζοντας στα πέναλτι 31-30 το εκπληκτικό Γ.Α.Σ. Καματερού που εντυπωσίασε στο τουρνουά. Στις Παγκορασίδες Β΄ η ομάδα του Α.Ο. Προσοτσάνης κέρδισε με 28-22 την ομάδα του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας κατακτώντας την πρώτη θέση. Όλοι οι αγώνες μεταδόθηκαν ζωντανά μέσω διαδικτύου ξεπερνώντας τις 100 ώρες απευθείας μεταδόσεων και τους 70.000 διαδικτυακούς θεατές. Τυπικά σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πάντα θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, αυτό όμως που μετράει περισσότερο είναι συμμετοχή και οι εμπειρίες που αποκόμισαν τα παιδιά.

 

Τελική κατάταξη Παγκορασίδων Α'

1. Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

2. Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

3. Γ.Α.Σ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

4. Α.Ο. ΑΚΡΙΤΕΣ 2005

5. Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2006

6. ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

7. Α.Ο. ΛΕΩΝΙΔΑΣ

8. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Σ.Β.-

9. Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

10. ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

11. Α.Σ.Γ.Σ. ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ

12. ΒΟΡΕΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

13. ΑΠΣ ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

14. Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

15. ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

16. Π.Α.Ο.Κ. / ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ

 

Τελική κατάταξη Παγκορασίδων Β'

1. Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

2. ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

3. Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

4. ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ

5. Α.Π.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

6. Ε.Σ.Ν. ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

8. Π.Α.Ο.Κ

9. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

10. Α.Ο. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

11. ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ ΛΑΜΙΑΣ/ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ

Ο Δήμος Προσοτσάνης έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία σε σημαντικές διοργανώσεις έχει πάντα ως στόχο, να προσφέρει διοργανώσεις αντάξιες στις φιλοδοξίες των αθλητών και αθλητριών, παρέχοντας τους άριστες συνθήκες αγώνα και φιλοξενίας. Με σεβασμό στους συμμετέχοντες προσφέροντας τους την οικονομικότερη συμμετοχή Πανελληνίως και τη δυνατότητα να τους καμαρώσουν οι συγγενείς τους μεσώ διαδικτύου καθώς και άμεση ενημέρωση σχετικά με την διοργάνωση από την ηλεκτρονική μας γραμματεία.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε διοργανώσει:

Έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας εμπιστευτήκαν τις διοργανώσεις, τον Ερυθρό Σταυρό, τους εθελοντές μας που βοήθησαν τα μέγιστα στην άρτια ολοκλήρωση των διοργανώσεων και φυσικά όλους όσους συμμετείχαν και επισκέφτηκαν την περιοχής μας.

Συνεχίζουμε δυνατά με περίσσιο μεράκι και αγάπη για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό!

 

001.jpg 002.jpg 003.jpg

004.jpg 005.jpg 006.JPG

007.JPG Χρυσό_μετάλλιο_Παγκορασίδων_Α.jpg Χρυσό_μετάλλιο_Παγκορασίδων_Β.jpg

Εκτύπωση