ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Νέα - Δελτία τύπου

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

 

Γενικός τριήμερος σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ. και Ιδ. Δικαίου, των Τραπεζών, Ιδ. Καταστημάτων, οικιών κλπ. από 8ης πρωινής ώρας της 26ης Οκτωβρίου μέχρι της δύσης του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2018.

Φωταγώγηση τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2018 όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και Τραπεζών, μνημείων, πλατειών κλπ.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Το πρωί θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και εορταστικές εκδηλώσεις στα Σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Οργανισμούς Δημοσίου Δικαίου κλπ.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ώρα 7:00 π.μ.

Ώρα 7:15 π.μ.

Ώρα 10:30 π.μ.

Ώρα 11:00 π.μ.

Ώρα 11:30 π.μ.

Παρέλαση, προπορευόμενης της Φιλαρμονικής του Δήμου, των μαθητών και μαθητριών των Σχολείων Δημοτικών και Μέσης Εκπαίδευσης, του Συλλόγου Γραμμουστιάνων Προσοτσάνης, του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Προσοτσάνης «Ο Μέγας Αλέξανδρος», του Συλλόγου Ποντίων Προσοτσάνης «Ο ΠΟΝΤΟΣ», και του Συλλόγου Θρακομικρασιατών Προσοτσάνης.

ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Τα τμήματα θα παραταχθούν στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και θα παρελάσουν στην οδό Γ. Παπανδρέου, κατευθυνόμενα από τον πλάτανο προς την οδό Φιλίππου (ΚΤΕΛ).

Ώρα 5:30μ.μ.

Τελετάρχης ορίζεται η κα. Ζιαμπάρη Αικατερίνη, Δημοτική Υπάλληλος.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις καλούνται να συμμετάσχουν όλες οι αρχές, υπηρεσίες, ΝΠΔΔ και Ιδιωτικού Δικαίου, Τράπεζες, Οργανώσεις, Σύλλογοι και όλοι οι κάτοικοι της Κωμόπολης.

 

Εκτύπωση