1ο Επιστημονικό Συνέδριο - παράταση της ημερομηνίας λήξης υποβολής περιλήψεων εισηγήσεων

Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

prosotsani old

Ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή δέχθηκε πολλά αιτήματα ενδιαφερόμενων επιστημόνων για κάποια παράταση της ημερομηνίας λήξης υποβολής περιλήψεων εισηγήσεων προκειμένου να ολοκληρώσουν την υποβολή της πρότασής τους για το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Προσοτσάνης και ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «Ο Μέγας Αλέξανδρος» στις 5 και 6 Μαΐου 2018 το με τίτλο: «Η Προσοτσάνη και η ιστορία της». Έτσι, λοιπόν, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση της υποβολής των περιλήψεων με καταληκτική ημερομηνία την 31 Δεκεμβρίου 2017.

Επαναλαμβάνουμε ότι:

Ενδεικτικοί θεματικοί άξονες είναι:

Tο Συνέδριο:

Καλούνται, όσοι επιστήμονες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με εισήγησή τους στο Συνέδριο, να αποστείλουν ηλεκτρονικά το δελτίοσυμμετοχής συνέδρου (επισυνάπτεται υπόδειγμα), καθώς και τον τίτλο της εργασίας τους με περίληψή της έως 350 λέξεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosoma@otenet.gr.

Μετά την αξιολόγηση των περιλήψεων από την Επιστημονική Επιτροπή σε εύλογο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν με νέα εγκύκλιο τα ονόματα των εισηγητών και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του Συνεδρίου. Όλοι οι εισηγητές θα παρουσιάσουν αυτοπροσώπως την ανακοίνωσή τους στο χρονικό πλαίσιο των 15΄λεπτών και είναι δυνατόν να τη συνοδεύουν με ηλεκτρονικές παρουσιάσεις (σε αρχεία ppt). Οι επιστημονικές ανακοινώσεις που θα υποβληθούν, θα αξιολογηθούν από την Επιστημονική Επιτροπήστη βάση της επιστημονικής επάρκειας, της πληρότητας ανάπτυξης, της σημασίας, ποιότητας και πρωτοτυπίας τους, ώστε να συμπεριληφθούν στα Πρακτικά του Συνεδρίου.

Έτσι, μετά τη λήξη του Συνεδρίου και μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου 2018 θα πρέπει να αποστείλετε το κείμενο της εισήγησής σας (μέχρι 20 σελίδες), για τη συγγραφή του οποίου θα δοθούν οδηγίες.

Οι εισηγητές, οι οποίοι διαμένουν σε μακρινή απόσταση από την Προσοτσάνη, θεωρούνται φιλοξενούμενοι του Δήμου Προσοτσάνης, ο οποίος θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και παραμονής τους.

Παρακαλούμε να συντονίσετε τις ενέργειές σας με χρονικό ορίζοντα τη νέα προθεσμία. Παραμένομε πάντα στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση με επικοινωνία στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosoma@otenet.gr ή στο τηλ: 6974127667.

Με εκτίμηση,

η επιστημονική επιτροπή

 

Κουτουξιάδου Αικατερίνη (πρόεδρος), Σχολ. Σύμβουλος Φιλολόγων - Δρ. Νεότερης Ιστορίας,

Βασιλειάδου Δέσποινα (μέλος), υποψήφια Δρ ΑΠΘ,

Γεωργιάδης Νικόλαος (μέλος), Δρ Βυζαντινής Ιστορίας,

Μεσσής Βασίλειος (μέλος), Δρ Βυζαντινής Αρχαιολογίας,

Ριτζαλέος Βασίλειος (μέλος), Δρ Νεότερης Ιστορίας.

ΑΙΤΗΣΗ

Εκτύπωση